part of

Onze missie

SF Professionals geeft voorrang aan de menselijke kant om zo het beste uit mensen te halen en om te dienen als een inspiratie voor iedereen.

Ziryan Salayi, een van onze oprichters, vertelt verder (wel in het engels).

Onze missie

Als Scrum Professionals leiden wij verandering in organisaties. Met vertrouwen als fundament waarderen we autonomie, meesterschap en zingeving in onze eigen organisatie.

Onze Principes

Op basis van onze missie hebben wij de volgende uitgangspunten opgesteld.

  • Het goede voorbeeld geven
  • Leiderschap bij verandering
  • Experts in Professionele Scrum
  • Simpel & effectief

Ontmoet het Team

Ashvini Bisesser

Karelia Martinez

Lucas Pluimgraaff

Theo Kropman

Erik de Bos

Jasper Alblas

Ziryan Salayi

Chee Hong Hsia

Kom bij ons!

Om mensen beter te leren kennen organiseren we regelmatig Meet&Greet sessies, waar we je alles vertellen over SF Professionals en onze manier van werken.

 

ondek meer!

Blog

SF Professionals zoekt Product Owners

29 september 2022

SF Professionals zoekt Product Owners

SF Professionals is een organisatie waar je terecht kunt voor mensen die weten hoe ze in een organisatie effectief waarde kunnen leveren met Scrum.

Wij zoeken Product Owners die deze ambitie met ons delen! Ken jij Product Owners (die misschien niet zo vaak op LinkedIn zitten ;)) of ben jij die Product Owner? Laat het ons weten!

Wat roept deze afbeelding bij je op?

Het Beste team is een Divers Team

19 september 2022

Bij SF Professionals zijn we op zoek naar toffe mensen die ons team kunnen versterken!

En weet je? Het liefst zou ik zeggen een vrouw, want we zijn met allemaal mannen! Volgens mij mag je dat trouwens helemaal niet zeggen, want dat is discriminatie en natuurlijk zijn ook toffe mannen welkom. Maar het beste team is een divers team en hoe meer homogeen de groep is, hoe lastiger het wordt daar meer diversiteit in te brengen. Of is jouw ervaring anders?

En natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die een team divers maken. Zo hebben we namelijk nu alleen Scrum Masters, maar we zijn ook op zoek naar Product Owners en Developers! Want elk Scrum Teamlid is wat ons betreft een veranderaar! Dus ook dat zou ons team echt kunnen versterken!

Hoe kijk jij naar diversiteit in je team of organisatie? Maak je daar bewuste keuzes in? Voer je er beleid op? En wat is je gouden tip?

O ja, en als je geïnteresseerd bent, kun je mij of één van mijn collega's een berichtje sturen, we gaan graag met je in gesprek!